PRINCIPIILE ACTIVITĂŢII NOTARIALE

Notarul public este un profesionist al dreptului, investit sa indeplineasca un serviciu de interes public prin care asigura persoanelor fizice sau juridice constatarea raporturilor juridice, exercitiul drepturilor si ocrotirea intereselor in conformitate cu legea.

Notarul public este garantul aplicarii legii iar prin puterile ce ii sunt conferite este prezent in toate etapele vietii cetateanului, de la nastere si pana la deces, asigurand confidentialitatea procedurilor la care este solicitat.
Notarii publici asociati, Barbulescu Andreea si Dinca Andreia-Georgiana, prin indelungata experienta profesionala, imbogatita de studiile efectuate, precum si prin participarea la numeroasele congrese si simpozioane, vin in intampinarea cerintelor clientilor, devenind astfel parteneri de incredere prin servicii de un inalt profesionalism.
Echipa noastra va asteapta la sediul  BĂRBULESCU VOICA IOANA” – SOCIETATE PROFESIONALA NOTARIALA din  Bucureşti, Str. Vintilă Mihăilescu nr.4, bl.42A, sc.1, parter, ap.1, sector 6.